Hur coolt hade inte det varit?

Jag kanske har gått och blivit knäpp, men hur coolt hade det inte varit att ha LASTBILSKÖRKORT?!
Jag har seriöst tänkt på att det skulle vara kul att bli lastbilsförare?! Det trodde ni inte, eller?
Bara "Hej jag heter Erika, Jag har körkort för lastbil" 
Endast B - körkort känns lite tråkigt! innan jag dör ska jag minst ha BE.
 
Eftersom det är som regel 21 årsgräns för att ta CE - Körkort, så ska jag ta det på min födelsedag om 2 år, precis som jag hade planerat göra med mitt B-körkort, men det tog "Bara" 2 månader för mycket! 
#motmittlastbilskörkort!

kommer säkert ändra mig 1000 gånger innan dess!

Mörkertur i skogen :)

Jag och Nevada hängde som bestämt med ut på en tur i skogen i mörkret.
Nevada skötte sig bäst, han gick och slog med underläppen och jag satt och chilla med reflextäcket över mina ben, bästa!
Däremot gick vi sist, och vad jag vet så blir den som är sist upp äten/ försvinner först så det tänkte jag på mitt ute i skogen!
Dessutom har någon smartjävel hängt en reflex i ett träd, vi trodde att det var ett vildsvin..

Började dagen med en workout!

 När jag vaknade gick jag ut och gick en sväng, sedan när jag kom in igen så tränade jag mina 7 minuter, alltså bästa appen! 
Nu ska jag fixa en god frukost och skriva om gårdagens ridpass!

Nytt lack på naglarna!


Cykelfan..

Imorse när jag vaknade fixa jag allt och skulle cykla till stallet för att fixa lite, men halvvägs så bestämde min cykel sig för att göra mitt lite svårare, precis som alltid gjort sedan NÅGON kraschade med MIN cykel. Nu är cykeln fixad och jag fick skjuts till stallet!

I stallet så mockade jag, la in halm, fixa mat, fixade mina sporrar och stövlar samt att jag smörjde Nevadas träns! :)
När jag kom hem gick jag ut och sprang och nu har jag kollat på inte ok! :)

inga dumheter!

Detta är från i somras, och det är så typiskt Nevada!
Idag red jag på ridbanan, han hängde lite väl mycket i bettet stundtals, andra stunder var han fin, men gud vad jag fick kämpa. avslutade med ett varv på slingan, med mobilen fast i hjälmen och ett samtal! Så man kan säga att vi hade sällskap fast ändå inte. Jag tycker nog att han skötte sig idag, han dummade sig inte iaf som han kan göra ibland.
 
jag fick äran att kvällsfodra, så mysigt!
imorgon på morgonen cyklar jag till stallet och mockar och fixar åt nevada sen cyklar jag hem och väntar på bilen sen åker jag tillbaka och rider, då med sällskap, NAJS!

Endast 4 minuter mellan bilderna!


Ett väl genomtänkt meddelande!

Igårkväll fick jag ett "väl genomtänkt meddelande" av en person som vet att den alltid, oavsett kommer ha en plats i mitt hjärta. Så jag frågade en annan utan att säga vem som sagt något, om den tyckte att det var okej, Vilket den tyckte. Jag tycker att det var långt ifrån okej, men samtidigt tycker jag inte heller att det är okej att köra 180 ute på vägarna, så det är väl mig det är fel på.
 
Sen fick jag pikar, som jag har fått några gånger nu om att jag inte har jobb, det är kul egentligen att det stör andra mer än det stör mig, mig som det faktiskt berör. Just dom pikarna rör mig inte i ryggen, för jag vet att jag gör allt för att faktiskt komma ut i arbetslivet.
 
Jag är inte den personen utan humor som inte kan ta att folk driver med mig, det kan jag. Men jag tycker inte att man ska gå över gränsen och vara nedlåtande. Det är vad jag tycker!
 
Igår efter detta fick jag ett samtal av den snällaste personen jag typ någonsin har pratat med, svårt att inte bli glad då <3
 
Han som alltid gör mig glad!

Utmanade ödet!

Igår var det kaos innan jag tillslut kom till stallet. 
Men väl där så fixa jag allt och gick till ridbanan och satt upp. första gången för i år när det var kolsvart från start, vad jag inte har saknat det, även om det är något speciellt att rida i mörker.
 
iaf! han var ganska seg, och jag red inte bra heller så det kunde inte ha gått bättre!
sen utmanade jag ödet och red ett varv på slingan vilket inte gick förra året, men nu gick han hela vägen runt!
När allt var fixat så stod jag bara och klappade på honom samtidigt som han fick lite morötter <3

Vissa människor tycker man extra mycket om..


Det är kul att komma hem till detta efter några kaos timmar :)

Då var det måndag igen!

Jag tog inte med kameran igår när jag gick ut så har inga bilder ;) Däremot ska jag agera "hästskötare" samt fotograf på en dressyr på söndag, kul! så då kommer det ut nya färska bilder!

Idag har jag inga planer förutom stallet i eftermiddag som alla andra måndagar! men innan det måste jag köpa en ny pannlampa...

Idag är det en helt vanlig dag!

När jag har skrivit klart det här inlägget ska jag städa mitt rum, för att det behövs!
Sen ska jag faktiskt GÅ till Elinisen pch dogsen för att hänga med dom, och påvägen tänkte jag fota lite, så jag har färska bilder att bjuda på imorgon, najs?
 
Igår gick min pannlampa sönder, den ramla ner från kroken... såå nu måste jag köpa en ny.. seriöst den klarade ingenting, eller jo den har ju trotts allt åkt i golvet några gånger MEN IALLFALL!
 
ha en bra söndag!

Jag är en häst!




Jag intalar mig själv att jag är nyttig!

köpte denna efter stallet, den var väl god antar jag. Den är slut nu så..

Tur att han lyssnar någongång!

Idag red vi i skogen, han skötte sig bra hela vägen. Och efter halva blev han så pigg att han tacktade i skritten, på ett ställe galopperar vi ALLTID, så jag skulle ta en lugn galopp, det funka tills den där jäkla svängen kom, då tog han tag i det och sprang så fort han kunde ;)
Direkt efter skogen travade vi, sen skulle vi ta en liten galopp... Han var svår att bromsa idag, men tur att det tar stopp någongång iallafall!
 
idag fick klanthästen boots på sig också!

Grattis bloggen!

3 år och 6 dagar idag! hehe..
 
Jag såg att en säsong från norska paradise hotel finns på tv3play, så nu är jag fast igen, jävlar vad bra..
igårkväll innan jag skulle sova tänkte jag att jag skulle träna idag innan frukost, eftersom det känns som att mina muskler försvinner :( men det gick ju som det gick när norska paradise dök upp! men jag ska ju rida i eftermiddag så jag får vara hurtig innan frukost imorgon, trotts att det är "farligt" att tänka så..
AJA!
Godmorgon!
Frihetsgudinnan.

Word Phoebe!




Hejhej bloggen!

Ikväll har jag målat mina naglar lila med mitt fina nagellack!
och nu ska jag fixa lite sen ska jag sova för att jag är trött!
Godnatt!

8 månader idag med mitt älskade körkort! <3

Och vilket fantastisk bilförare jag är!
Ni ska bara veta hur grym jag var när vi åkte till strängnäs, eller när en tant, ja en tant körde i en rondell som att hon skulle ur den samt att hon blinka ut, ändå fortsätter hon i rondellen, tur att Erika hittade bromsen för annars hade tanten blivit fattig!
Men det bästa ögonblicket var när en vän sa "Jag brukar vara rädd när jag åker med andra, men inte när jag åker med dig" awww!

Det är årstidens fel!

Återigen igår så var Nevada så pigg att han inte visste vart han skulle ta vägen, MEN det börjar bli kallare och då får de flesta hästar mer energi, men jag kan inte minnas att han blev såhär pigg förra året! :o Jag var tillochmed "tvungen" att galoppera varv efter varv ett tag så att han skulle bli av med lite energi.
Men jag är stolt över mig själv att jag fortsatte kämpa tills jag fick igenom det jag ville.

Jag flyttade honom för skänkeln, gjorde 8:or, serpentiner osv.

När jag kom in i stallet igen var han helt blodig på insidan av ena hoven, de visade sig att ena sömmen på andra hoven var vass, så den slipades ner och han fick "plåster" och morötter <3
Imorgon skippar vi nog banan, och slänger på lite reflexer och rider i skogen!

Sovit, ätit och kollat på vänner!

Är det jag har gjort idag hittils, hehe! jobbigt liv.
Såg att inlägget från gårdagens ridning inte är så himla bra formulerat kanske, menmen!
 
Föresten, sättet som Paradise Hotel slutade på igår, INTE OKEJ! jag hatar halloween, från djupet av mitt hjärta!
 
När jag kollade i arkivet efter en bild, hittade jag denna. JAG VET INTE HUR MÅNGA GÅNGER JAG SVARADE FEL PÅ DEN! men när jag hade min teorilektion sa faktiskt läraren att jag inte var ensam om att ha fel på den, så ha! nej då, tur att jag inte fick frågan på skrivningen!

Idag var han pigg lilla hästen!

Tur att jag nu mera sitter där jag sitter på Nevada, för jäklar vad många kickar han la in idag, och han tog verkligen i med bakbenen i galoppen, kändes i höften ska ni veta!
Red på banan, ville få han lösgjord. olika stora volter samt lite flyttande med skänkeln.
Idag "testa" han mig i galoppen, tror den största anledningen till det var nog att han var så himla pigg. Men bara att ta det är bara att vara lugn själv och RIDA!

i väntans tider..

Min dag började med ett möte på Arbetsförmedlingen, Klart att mitt humör sjönk, AF ni vet...
Nej då men det började med att Kärringen skriver mitt första namn, alltså "S" namnet, INTE okej! Hon frågade alla "är det ditt tilltalsnamn" men till mig bara du heter S... fyfan!
Tog det som förolämpning.
 
Nu väntar jag på bilen!

Ja varför kan man ju undra!

ORKAR INTE BLOGGA, "i´m sick of this life, I just want to scream"
(En timme senare är jag nu på bättre humör, men jag vet inte vad jag ska blogga om så hejdå!)



Breaking Dawn 💕


Kollar på Breaking Dawn part 2, fett bra, fett länge sedan! 

Har du läst min blogg så har jag ingenting att dölja!

Så nu är det din skyldighet att berätta alla dina hemligheter ;)
Chocken man får när någon säger att den har varit inne på ens blogg, alltså en man inte trodde, kul!

Vaknade med ett ryck vid 10 då brandlarmet starta.. Sen sluta det helt plötsligt, för att stänga av vårt måste man ha en nyckel och stänga av nere vid porten, tack för väckningen ..

Erikataxi!


Idag har jag haft Elinas bil, så jag hämtade henne på jobbet. Då slog det mig, jag kan ju skaffa taxiförarlegitimation och bli TAXIFÖRARE?! nejdå, ALDRIG!
 
En sak jag stör mig på, När människor skriver t.ex. Kollar tv. Kollar PÅ tv, är det så svårt? även fast min svenska, både tal och skrift har blivit sämre sen jag sluta skolan så fattar tillochmed jag det. KOLLAR PÅ TV. 

Pigg och glad häst!

Idag tog vi bara en kort sväng,han hoppade över en vattenpöl och drog iväg i galopp, söthästen!
Bromssträckan blev ganska lång, men han var så glad så det gör absolut ingenting!
När jag skulle sadla och tränsa så varvade jag det med att klappa på honom, han höll på att somna <3
 
på onsdag blir det ett pass på ridbanan!

Man får lite ont i hjärtat!

Idag har jag varit och kollat på KM och man får ju lite ont i hjärtat, när det är en som går in med inställningen att "Det här, det är en dum häst" och dessutom använder spöt mer än skänklarna. klart att det gick som det gick då! Jag skulle inte säga att det var en dum häst, jag skulle säga att hon testade sin ryttare. Och ja, den hästen har jag ridit så jag vet vad jag pratar om.

Det är precis som Nevada gjorde med mig i början och kan göra ibland fortfarande, han testar mig för att se lite vad jag går för och om han kan komma undan, men han är absolut inte dum. Jag skulle säga att han är jäkligt smart istället!

Isabella och Soleige!


Alla pass kan inte gå toppen!

Idag gick det sådär kan man säga, det gick varken bra eller dåligt.
Red på ridbanan, och han var inte riktigt framme samtidigt som han var lite spänd, jag red inte särskilt bra heller.
När vi börja hoppa över "sockerbitarna" vaknade han till, och när vi började galoppera över galoppbommarna så kom han verkligen igång, jag fick kämpa men han gjorde det bra. 
Jag är nöjd med honom idag trottsallt.

-2 gamla bilder från ett pass med bommar-
 

Nu har jag varit hurtig!


Hittade denna appen, som innehåller 7 minuters intensiv träning med 12 olika övningar, bra hjälp!
Så detta gjorde jag efter jag hade gjort min vanliga workout!

Idag blir det en bättre dag!

Idag ska jag vara hurtig (alldeles snart!) och sen ska jag till stallet och bara det gör ju dagen hundra gånger bättre.

-Igår när jag skulle försöka få med lite stjärnor på bild, och när halva slutartiden gått slår jag till kameran, vilket syns..-
 

Detta gör mig arg!

Eftersom jag är en sådan som blir arg för "Allt" så tänkte jag skriva fem saker som faktiskt gör mig arg. eller sur kanske låter bättre.
Skitsamma, Detta gillar jag inte:
 
 
1. Sura människor som drar ner andra i skiten, tex. Den sura människan skriver till en annan på FB, vilket påverkar den andra som också blir sur, USCH! varför ens skriva till andra om man bara ska vara sur?
 
2. Människor som vänder allt så, varenda sak handlar om den personen. t.ex. Jag pratade om "viktiga" saker, som jag verkligen behövde råd med varav den vännen vände det hela, "ah men jag..." Seriöst, världen kretsar inte runt en person.
 
3. Människor som pratar om sådant de verkligen inte har koll på, varför inte bara hålla tyst då?
 
4. Människor som ljuger som inte kan ljuga! Ska man ljuga måste man tänka smart, gör man inte det så kan man likagärna säga sanningen! samtidigt som det kan göra mig sur, så kan det även vara roligt, ibland.
 
5. Sen finns det de personerna som inte behöver göra något speciellt för att göra mig "sur", det är personer jag helt enkelt inte klarar av!

We're only watching the stars, heaven's gotta wait.

Försökte "plåta" stjänorna och såklart går inte de bästa bilderna att ladda upp :( dessutom dog kameran och jag tappa känseln i fötterna, KALLT!
Nej, men första gången jag fota stjärnor, en upplevelse!

Jag har såhäääääär tråkigt!

Jag har verkligen ingenting att göra. Därav har jag heller ingenting att blogga om.
Kul liv!
-Jag skulle göra mig bra som statsminister jag!-

Tillbaka blick Augusti 2013!

Detta är bilder från vårt 3:e ridpass tillsammans! Jag fick knappt fram han i trav, haha! 
Hårt arbete lönar sig :)

Nöjd med livet!

-måste verkligen fixa nya bilder-
Efter 2 pass på raken på ridbanan förtjänade vi båda en liten sväng med bara skritt!
Han skötte sig galant hela turen, han trampade på framåt och kändes allmänt nöjd med livet, härligt!
 
Jag är sugen på ett par nya benlindor! jag har endast mina beiga, och det hade ju varit kul med färg, Dessa var så fina!

Testade något nytt med kameran!

Ville använda mitt stativ och sen har jag inte riktigt fotat med så mycket rörelse i bilderna, så jag testade det!
Gick ju bra!

Stallmorgon 👌




A men gott!!! 😍


Fick detta av Elinisen!
Undra hur länge det kommer räcka?
Fick frågan av en kille (såklart...) om det var "den tiden i månaden", haha!

Dagens aktiviteter avklarade!

Idag valde jag att ta stallet på mogonen, och direkt när jag kom hem gick jag ut och sprang, hehe!
 
Red en kort stund på banan, ville inte att han skulle bli så svettig (eftersom han skulle ut i hagen efter) sen behövdes det inte en längre stund!
Han var ganska seg, men han var ändå mjuk och fin i kroppen, och jag kunde variera formen. Duktig häst!
La in bommen typ 3 gånger i slutet, gick perfekt!
Lindade även hans ben, Fina Nevada!
 

Vet inte vad det är, men blev nöjd med bilden!

 

En lille svamp!


Inombords så skrattar jag!


Nu är det 2 inom en vecka som har fått 51! Själv klarade man ju teorin på första försöket ;)
Lite synd är det för dom iaf.. Liiiiiite!

Idag är det tisdag då 👌


Började dagen med att baka en banankaka, har velat göra det i några veckor så nu har jag gjort det också! BESVIKEN, den blev äcklig!
Idag har jag inga planer, men jag ska snart gå ut och vara hurtig!
 
Jag såg på en sida för några dagar sedan, lite olika tips på vad man ska blogga om och ett tips var att man ska blogga om vad man ska se på tv.. asså! 
Okej, idag ska jag se Paradise Hotel, Big Brother och Jagad av hundar, intressant?

Träning för Isabella idag!

Idag höll Isabella träning för mig och Nevada!
Gjorde små volter och serpentiner, för att få han lösgjord. sedan ökad och minskad galopp i 2 och 3 punktsits.
sen red vi över en bom med galoppbyte över. Funkade bra. Lyckad träning!
 

Då var det måndag igen!

Vilket iförsig inte är någon större skillnad mot en söndag för mig, MEN iallafall!
Idag ska jag göra lite småsaker innan stallet som att faktiskt gå ut och springa! MEN VAAAAAAAA?! ja! Alldeles för länge sedan :(
 
Kom igen nu skorna, NU KÖR VI! eller ja, SPRINGER!

Det gick nästan lite för fort..

Idag när jag kom till stallet stod Nevada inne, dessutom var det mockat (var det de inte så var jag blind) så jag fixade mat, sen borstade jag av honom sadlade, sen på med hacket och red en kort sväng i regnet.
Nevada skötte sig så bra, red i alla gångarter och hoppade över vattenpölar :D
efteråt fick han morötter och sedan fick han komma in i boxen med sitt täcke!
Tog lite mer än en timme..!
IMORGON däremot blir det längre ridning och borstning!

Ska snart åka till stallet!


Idag med mina fulaste men skönaste ridbyxor!

Skogsridning!

I början var fjantade han sig, men sen blev han väldigt pigg!
Det var 2 barn som skrek på Nevada så han blev skrämd av det, och föräldrarna gjorde ingenting, FANTASTISKT!
men annars skötte han sig bra <3

Vårt lilla land!

I helgen har jag varit på landet, i fredags sprang jag ner till vattnet och skulle fota solnedgången, men jag kom försent kan man väl säga!

Alltid samma visa!

En sak  jag har tänkt på ganska länge, men som blev ganska klockren ju mer man tänker på den. Det kanske bara är så för mig, jag vet inte men iaf! Om man är med en kompis så kommer en annan kompis alltid på tal, ALLTID! Sen när man är med den kompisen så kommer en helt annan på tal, och så fortsätter det. Ganska intressant.
Nu ska jag inte skriva för mycket men när jag var med en kompis, för inte allt för länge sedan var jag tillochmed tvungen att be den sluta prata om en annan kompis, vissa är verkligen ute att trycka ner andra för att må bättre själv. inte okej!
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all 
Even if saving you sends me to heaven
(your guardian angel - red jumpsuit apparatus)

HUR FANTASTISKT?

Asså seriöst! hur kul och riktigt fantastiskt är det inte att det kommer ut en "Friends The movie" 2015?
DEN SKA JAG SE, Kan den liksom inte bara komma ut typ nu? 
Vid 3 åker jag till stallet, idag blir det troligtvis skogsridning!

M&M PRETZEL!

Gick och hämtade mitt paket som innehöll dessa + nödgodis!
Jag kan säga att dessa inte kommer finnas kvar länge, sååå goda! 

Vintage mint!

Favorit lacket.

Mindre sjuk idag!

Idag mår jag mycket bättre, TJOHOO! men jag ska inte skriva att jag är frisk för då får jag väl feber eller något! så imorgon och på söndag blir det ridning! det känns så tomt att vara utan stallet en dag man brukar vara där, ja ni fattar.

Idag ska jag fixa lite småsaker! som att måla naglarna, dammsuga bort lite hår får mina schabrak så mamma kan tvätta dom osv.

JAG HAR PAKET ATT HÄMTA!!! OMG! ett paket med ätbart innehåll ;)
-Jag och Golli! <3-

Inget stall idag :(

känns såhäääär dåligt att inte kunna åka till stallet när det är min dag för att jag är sjuk.. Jag tycker verkligen synd om mig själv! skulle vara gott med cola.. nejdå!
men får se hur bloggningen blir idag.

Plaststället är läskigt!

En halvtimme innan jag skulle byta om och åka till stallet, la jag mig på sängen och sov, när mobilen ringde var första tanken "F*ck jag orkar inte.." Men Nevada vill ha motion, mat och en ren box så det var bara att åka!

Idag skrittade vi bara en sväng barbacka! han skötte sig så bra,han är fortfarande spänd på plaststället, men han gick förbi iallafall, mer kan man inte kräva! :)
Efteråt borstade jag honom extra länge, mysdag!

Erikas pannkakor!

Detta är inte bara "Erikas pannkakor" detta är "Erikas Julspecialpannkakor!
Julspecial för att jag hällde i lite kanel! om jag ska erkänna så var de inte så goda som jag hade hoppats!
Det blev lunch idag också.

ONÖDIGT TYCKER JAG!

Idag har jag såååhär ont i halsen, ja, jag är förkyld! så idag ska jag dricka flera liter te hade jag tänkt samtidigt som jag gör absolut ingenting! känns ju sådär eftersom jag inte har varit hurtig på ca. 2 veckor.. Dessutom är det ju sjukt onödigt att vara "sjuk" när jag ändå inte har jobb eller skola att gå till..
Tar stallet i eftermiddag!

Kul dag!



Idag har jag sovit, umgåtts med gulle, ätit bullar osv.

Han skötte sig trottsallt bra idag!

Jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig skulle hända under förra ridpasset, eftersom jag nästan bara red på spåret. Idag blev det ändring på det!
Han var mycket finare och mer "mjuk" från början idag.
Så idag gjorde jag många småvolter längs en långsida i båda varv, bara av det blev han så mjuk. sen blev det lite serpentiner, volter och galoppombyten. Första galoppfattningen satt klockrent! han var så fin och skötte väl sig ändå bra trotts några protester från Nevadas sida. Men jag är nöjd med honom!
 

MINA BYXOR KOM IDAG!

Det kan vara dom fulaste byxorna (eller ja, inte fulare än de hemska "orrebyxorna"..) men samtidigt de COOLASTE byxorna jag någonsin skådat! Dock kommer jag inte använda de utomhus, möjligtvis om jag bara ska till Elina eller om jag ska åka till tex pappa!
MEN Dom är gråa, på bilden är de vita.. dessutom känns det som att de är små i storleken så jag skulle ha tagit en större, dessutom tycker jag att mönstret skiljer sig. men jag är trotts det nöjd! nästa gång jag ska köpa liknande byxor ska jag köpa i färgen Aqua!

Asså ååååååååh! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️


Nu ska jag till stallet så jag kan inviga mina byxor snarast!

Började dagen med Friends!

Såg de sista avsnitten av vänner när jag åt frukost, tårarna rann! precis som alltid i sista scenen!
Idag har jag inga planer förutom stallet i eftermiddag. Men jag ska nog gå ut en stund innan det, eftersom människor tror att jag "bara ligger i sängen" hela dagarna, de ska inte få rätt!
 
En sak jag tänkte på igår, i vissa delar av världen har dom ju inte ens rent drick vatten, samtidigt som vi dessutom inte bara har rent vatten utan vi kan även välja att dricka det med smak, vilken lyx!

Idag har jag..

Kollat på Filmen "Återträffen" av Anna Odell, jag fick seriöst ont i magen! sen har jag inte gjort så mycket mer än att måla om mina blå naglar till beiga!
Och nu sitter jag vid min dator med min tekopp :)

Bästa dagen i mitt liv!

Det finns många VÄLDIGT bra dagar i mitt liv!
Studenten eller tidigare i år när vi en dag åkte över till Frankrike från Schweiz och åt den godaste chokladfondaten EVER samt vinprovningen ;)
MEN DEN BÄSTA DAGEN I MITT LIV ÄR första dagen i New York 2013!
Det var bara såå coolt att jag visste inte vart jag skulle titta. Jag förstod liksom inte att jag var där! 
Detta måste upplevas av alla någongång i livet!

Svettig häst!

Igår efter stallet åkte jag nästan direkt till landet så jag prioriterade bort bloggen!
Men iaf så red jag på banan, vilket var över en vecka sedan, så det var klart att det mjuka stödet osv. inte fanns där direkt som förra gången vi var där. men vi kämpade på!

Han var fin i formen, MEN vid avbrotten så drog han tygeln ur handen på mig. Vilket blev såhäär mycket bättre efter ett tag. gjorde små volter och red över 3 bommar några gånger. efter ett tag var vi båda trötta, så jag kände att det var lika bra att avsluta eftersom jag ändå inte skulle få ut mer av passet.

Efteråt fick han en välförtjänt dusch och morötter <3
Imorgon vankas det ett liknande pass på banan för att få honom så fin som jag vet att han kan vara!

Dags för stall 👌




Dags att blogga Erika!

-lite wannabe biffposering!-
 

Att sova på golvet var inte skönt (varför nu jag gjorde det), så ja, har ont i typ hela kroppen TUMMEN UPP!
Nu ska jag snart åka till stallet, MEN först ska jag äta "lunch" + min chokladboll. sen ska jag städa och seen blire dagens stall!

Now i know my heart is breakable!

Fick sms om att mina byxorhelveten skickades NU! alltså! kan dom inte bara ta taxi hit?

Lilla snigel akta dig!


It´s friday!

Om mina byxor jag beställt inte kommer idag kommer mitt hjärta krossas en aning.. vill ha dom nu!!!
Så idag ska jag gå runt i cirklar och vänta.

igår bakade jag en äppelkaka! hällde i BLÅkaramellfärg, den blev grön! precis det jag hade tänkt mig!
Såg finalavsnittet av danska paradise!
Martin den jävlen svek Sandy :(

Skrittsväng!

Skrittade bara en sväng idag! han skötte sig ganska bra :) han var lite skeptisk mot en cykel, men han gick förbi och det är det som räknas.
Han har fått  hur lång päls som helst redan, rädd för att frysa kanske?
Idag när jag kom till hagen för att hämta Nevada kom han travandes emot mig<3 han som man annars måste gå till för att han "inte märker" att man kommer.
Jag behöver nya bilder tror jag ;) kanske ska tvinga Elina att följa med någongång snarast!

3 sanningar om mig!

  1. Jag flyttade från Vårsta till Torshälla när jag var 4 år! Mina bästa vänner där hette Anton och Johanna, jag kommer fortfarande ihåg sista gången vi tre gungade tillsammans. Isabella var den första jag blev vän med här <3
  2. När jag hittar en låt jag gillar, så lyssnar jag sönder på den. Just nu går Ikaros - Niello på repeat!
  3. Jag känner mig såhär elak mot en vän, och eftersom jag känner mig så innebär det ju att jag är en snäll person.
-2 år sedan, HEEELT sjukt! bästa Lucky <3-

Stallmorgon!


Tar cykeln och cyklar till Elina sen tar jag bilen därifrån, hoho!
Ibland får man vara halvt lat! :)

Ridsällskap!

Idag följde jag och Nevada med hans ägare och hennes andra häst ut i skogen! Det var trevligt att ha sällskap för engång skull även om våra ensamma turer är guldvärda.
Dessutom var den läskiga plasten borta, SKÖNT! så imorgon skrittar vi en sväng barbacka <3 BANarbetet får vänta tills på lördag :D
 
 

Min största kärlek i livet!

Frosties ❤️

Du har fett i hjärnan!

Igår slog tanken "mig" om man har fett i hjärnan?

Jag tänkte att man inte att man hade det eftersom att hjärnan fungerar som en muskel. Men iaf, jag googlade för att google vet allt.
OCH JA, man har en 1/2 dl fett i hjärnan :O
Då tänker jag direkt på alla boby builders som tränar bort så mycket fett som möjligt, hur ska dom träna bort det i hjärnan?
 
BTW kul att vara "Aktiv" när man ser resultat!

I´m playing with fire!

Solnedgångsbilder känns sååå ute, därför fick jag en ide att lägga till ljuset.

Roligt Roligt!

Började dagen med aktivitetsrapportering, det roliga med att vara arbetslös (Y)
I eftermiddag ska jag till stallet, wohoo! tills dess ska jag chilla :)

RSS 2.0